ALU stolarija

ALU stolarija, velikim izborom boja i elegantnom linijom profila, savršeno se uklapa u moderan dizajn novih građevina, a pošto se može prilagoditi otvorima svih dimenzija i oblika, pogodna je i za renoviranje starih objekata ALU stolarija izrađuje se od visokokvalitetnog aluminijuma.

ALU stolarija, velikim izborom boja i elegantnom linijom profila, savršeno se uklapa u moderan dizajn novih građevina, a pošto se može prilagoditi otvorima svih dimenzija i oblika, pogodna je i za renoviranje starih objekata ALU stolarija izrađuje se od visokokvalitetnog aluminijuma. Aluminijumski profili odlikuju se malom težinom, velikom čvrstinom, otporni su na koroziju i habanje i trpe sve vremenske uticaje. Okov je takođe od aluminijumske legure, pa može izdržati velika opterećenja i ima dug vek trajanja. Zbog toga je stolarija od aluminijuma pravi izbor u zastakljivanju velikih prostora, izloga, terasa i lođa. ALU stolarija je otporna na savijanje, dubina ugradnje je od 65 mm do 85 mm, a stakla se mogu ugraditi na dubini od 20 mm do 58 mm. IB capital u proizvodnji aluminijumske stolarije ispunjava evropske kriterijume kvaliteta.

U izradi koristimo vrste profila:


ALU Stolarija

ALU prozori

ALU prozori - mogu se napraviti u različitim oblicima, različitih veličina u zavisnosti od želja naručioca. Mogu biti: jednokrilni, dvokrilni, trokrilni,četvorokrlini i fiksni elementi prozora.

ALU Ulazna vrata

ALU Ulazna vrata - prave se od alu profila sa termičkim mostom, okovima Stublina i dvoslojnim ili troslojnim staklom u zavisnosti od želja naručioca. Mogu biti i sa dekorativnim panelom. Naša firma nudi širok izbor ALU panela.

Balkonska vrata

Balkonska vrata – mogu biti jednokrilna ili dvokrilna u zavisnosti zahteva kupca.

Sobna–Kancelarijska vrata

Sobna–Kancelarijska vrata prave se od alu profila sa termo-prekidom ili bez i okova Stublina. Ispuna može biti pun panel (pri čemu sami možete izabrati dizajn panela) ili sa dvoslojnim/troslojnim staklom sa prečkom u donjem ili gornjem delu. Mogu biti jednokrilna ili dvokrilna u zavisnosti od veličine i zahteva kupca.

ALU sistemi podela

ALU Podizno klizni sistem; ALU Paralelno klizna kip vrata; ALU Klizna stena; ALU Harmonika sistem;

Profesionalna usluga, iskusni majstori, najpovoljnije cene.