ALU-DRVO stolarija

Početna / ALU-DRVO stolarija

ALU-DRVO stolarija

Sistem aluminijum-drvo sastoji se od aluminijumskih profila u prekinutom termičkom mostu,sa oblogom od drvenih lajsni/profila sa unutrašnje strane. Okov koji se koristi je okretno-nagibni EURO-NUTT, proizvođač VORNE (Turska). Ukupna širina štoka sa drvenim profilom je 98mm, a širina staklopaketa koja se može ugraditi je od 24-50 mm. Drveni profili (10-40mm) su završno farbani, lakirani i dugotrajno izdržljivi jer je vlažnost drveta manja od 8%. Unutrašnje drvene obloge su od najkvalitetnijeg hrasta, jasena i raznih egzotičnih vrsta drveta. Drvene obloge su izvodljive u nebrojano završnih tonova i različitih oblika od zaobljenih do oštrih.

ALU-DRVO stolarija

EKU WOODART TT THERMOPLUS 98 je aluminijum-drvo sistem za prozore i vrata koji je osmišljen da odgovori najzahtevnijim svetskim energetskim standardima. Vrhunski, diskretan i dinamičan italijanski dizajn moćnog,pouzdanog i funkcionalnog izgleda ispunjava apsolutno sve estetske i arhitektonske zahteve. Njegove karakteristike visoke energetske efikasnosti svrstavaju ga u najviše građevinske standarde,sa vrednosti koeficijenta toplotne provodljivosti Uw=0,76w/m2K.

Ovakve odlične perfomanse ovom sistemu omogućila je vrhunska tehnologija italijanske firme PROFILATI zajedno sa dugogodišnjom kompetencijom firme DND PRO.


ALU-DRVO prozori

ALU-DRVO prozori mogu se napraviti u različitim oblicima i različitih dimenzija u zavisnosti od želja naručioca. Mogu biti jednokrilni, dvokrilni, trokrilni, četvorokrilni ili fiksni elementi prozora.


ALU-DRVO ulazna vrata
ALU-DRVO ulazna vrata

Ulazna Vrata od Aluminijumskih profila sa unutrašnje strane obložena drvenom oblogom. Vrata su opremljena šarkama za ulazna vrata, petozatvornom bravom. Izrađuju se po meri. Mogu biti jednoklilna, dvokrilna ili u kombinaciji sa fiksnim elementima.


ALU-DRVO balkonska vrata

ALU-DRVO balkonska vrata mogu biti jednokrilna ili dvokrilna u zavisnosti od dimenzija i zahteva naručioca.


ALU-DRVO sobna i kancelarijska vrata

ALU-DRVO sobna, kancelarijska vrata sa aluminijumskim pragom. Mogu biti jednokrilna ili dvokrilna u zavisnosti od dimenzija i zahteva naručioca.

ALU-DRVO sistemi podela:

  • ALU DRVO Podizno klizni sistem
  • ALU DRVO Paralelno klizna kip vrata
  • ALU DRVO Klizna stena
  • ALU DRVO Harmonika sistem

Profesionalna usluga, iskusni majstori, najpovoljnije cene.