PVC Stolarija – vrata prozori Beograd

 

PVC stolarija poslednjih godina sve više postaje potreba i uzima primat kako u gradnji novih objekata, tako i na kućama i zgradama starim i više decenija.

Kada kažemo potreba, mislimo pre svega na energetsku efikasnost koja se postiže ugradnjom ovakve stolarije. Zato ne čudi što dve trećine zdravstvenih ustanova i tri četvrtine škola u Evropskoj uniji ima prozore od PVC profila.
PVC stolarija je odlična izolacija, što donosi znatnu uštedu električne energije. Leti, pri ekstremno visokim temperaturama, PVC stolarija, budući da je dobar izolator, omogućava da klima-uređaji rade minimalno. Ušteda u struji primetćuje se zimi, jer ugradnjom PVC prozora / pvc vrata i grejna tela rade minimalno. Sve to je vrlo važno jer omogućava maksimalnu ekonomičnost i znatno smanjuje troškove energije. Zato je ulaganje u PVC stolariju ulaganje u budućnost.

Prvi razlog ugradnje naše stolarije i, čini se, najvažniji, jeste ušteda energije. To omogućava da svaki dom postane maksimano komforan i da onima koji u njemu borave čini da se osećaju kraljevski.

Ranije ugrađivana stolarija bila je od drveta, što je, zbog atmosferskih uticaja iziskivalo farbanje i mukotrpno održavanje. PVC vrata i prozori otporni su na UV zračenje, ne rđaju, ne trule, na njima nisu moguća mehanička oštećenja, ne upijaju vodu. Njihovo održavanje je jednostavno – brišu se mokrom krpom, nema farbaranja niti bilo kakvog drugog održavanja.

Pošto je polivinil-hlorid veštački materijal, ne uništava se okolina, ne seku se šume, a pritom je nezapaljiv i ima sposobnost samogašenja.
PVC stolarija je izuzetna zvučna izolacija. Nivo buke može umanjiti i do 47 decibela (dB).
U PVC vrata i prozore ugrađuju se metalni i čelični okovi.

Rukovanje PVC-om je jednostavno, pa se čak i od profila sa sedam komora i tri stakla mogu napraviti prozori raznih oblika. Zbog toga je ovaj materijal pogodan i za renoviranje starih građevina.

Naša PVC vrata i prozori prave se od četiri vrste profila:

PVC Stolarija – Euro-Design 70 mm – ekonomičan prozorski sistem; najbolji u izgradnji namenskih objekata;
PVC Stolarija – GENEO – energetski najbolji sistem prozorskih profila koji trenutno postoji na tržištu; dubina ugradnje 86 mm; ušteda i do 76% energije;
PVC Stolarija – SYNEGO – pružaju i do 50% bolju toplotnu izolaciju.

Na funkcionalnost PVC stolarije utiču i kvalitet okova i tip stakla koje se ugrađuje. Naša firma nudi dve vrste okova:
ROTO NT
ROTO PATIO S NT

I sledeće vrste stakala:
FLOT STAKLO
NISKOEMISIONO – LOW STAKLO
CLIMAGUARD STAKLO – ČETIRI GODIŠNJA DOBA
PAMPLEX STAKLO
KALJENO STAKLO
ORNAMENT – GRIZ STAKLO

PVC Stolarija Profili – REHAU

SERTIFIKAT REHAU


PVC stolarija Euro Desing 70 mm – sistem za zahteve u izgradnji namenskih objekata

Euro-Design 70 PVC stolarija nudi najbolje preduslove za primenu kod izgradnje namenskih objekata. Uz dokazane REHAU standarde kvaliteta Euro-Design 70 je ekonomičan prozorski sistem. Mnogobrojni oblici, boje i dizajnerska krila otvaraju mnoštvo mogućnosti u kreiranju izgleda.

 

PVC Stolarija – SYNEGO

 

REHAU je stvorio odličnu kombinaciju. Upotrebio je sva svoja iskustva, napravio sinergiju u kombinaciji sa najnovijim zahtevima tržišta i iskoristio ih u 80-milimetarskom sastavu profila, te ga predstavio pod nazivom SYNEGO.

 

PVC Stolarija – GENEO

Perfektna energetska efikasnost: potpuno armirani prozorski profil od Hightech-materijala RAU-FIPRO® GENEO je energetski najbolji sistem prozorskih profila koji je trenutno raspoloživ za dubinu ugradnje od 86 mm.

Sistem koji koristimo REHAU

 • Staklo

  Termoizolaciono duplo staklo, 4x16x4, flot ili niskoemisiono staklo LOW.

 • Krilo

  Petokomorna tehnologija, ugradne dubine od 70 mm koja daje poboljšanu toplotnu izolaciju.

 • Čelik

  Pocinkovani čelik debljine 1,5 mm koji daje naročitu čvrstinu vratima i prozorima.

 • Štok

  Ravno krilo debljine 70 mm za dodatno povećanje toplotne izolacije i poboljšanje zaptivenosti protiv udara kiše i vetra.

PVC Prozori

 • PVC Jednokrilni prozori
 • PVC Dvokrilni prozori
 • PVC Trokrilni prozori
 • PVC Četvorokrilni prozori
 • PVC Fixni elementi prozori

PVC Vrata

 • PVC Ulazna vrata
 • PVC Balkonska vrata
 • PVC Harmo vrata

PVC klizni sistemi

 • PVC Podizno klizni sistem
 • PVC Paralelno klizna kip vrata
 • PVC Klizna stena
 • PVC Harmonika sistem