PVC sobna ili kancelarijska vrata

Prave se od PVC profila REHAU, okov ROTO NT sigurnosni i staklo dvoslojno po Vašem izboru.

Sobna ili kancelarijska vrata kod nas možete poručiti prema Vašem dizajnu. Ispuna može da bude pun panel ili dvoslojno staklo, sa prečkom u donjoj ili gornjoj zoni. Mogu biti jednokrilna ili dvokrilna. Stavljamo aluminijumski prag i 25-portal bravu za zaključavanje. Izbor stakla možete da birate; providno staklo, griz, delta ili peskirano staklo.

Boja sobnih ili kancelarijskih vrata je bela.

PVC vrata – IB Capital Beograd – Novi Sad

Ulazna vrata predstavljaju ukras svakog doma.Da bi izdržala test vremena,čestu upotrebu i vremenske uticaje,važno je da budu kvalitetna. PVC vrata  mogu da se prilagode svakoj građevini, pa i objektima starim više decenija koje treba renovirati.Odličan su  izolator, pa se utrošak električne energije smanjuje, što je, čini se, glavni razlog ugradnje ovakvih vrata.

PVC vrata su, kad je reč o sigurnosti, mnogo bolja od drvenih vrata, mogu se dodatno ojačati okovima i zaptivkama. Otporna su na hemikalije, habanje i sve vremenske uslove, a pritom su i samogasiva.

PVC profili se ne šrafe već se spajaju zavarivanjem, pa nastaje kompaktna celina, čime se onemogućava rasipanje energije. Kao što je poznato, vazduh je najbolji izolator, pa su komore unutar profila ispunjene vazduhom. Kvalitet profila meri se brojem komora – što je veći broj komora, bolji je nivo izolacije.

Osim što su dobar zvučni izolator, PVC REHAU profili (Euro-Design 70 mm,GENEO, SYNEGO) otporni su na UV zračenje, kao i na sve vremenske uslove.

Profili nisu više isključivo bele boje. PVC profili firme REHAU nude širok spektar boja, pa se čak po boji može razlikovati i unutrašnja strana vrata od spoljne.

U REHAU profile ugrađujemo dve vrste okova:
ROTO NT je jedan od boljih okretno-nagibnih sistema u svetu. Takva tehnologija omogućava okretanje i nagibanje prozorskog krila jednim potezom ručice. Sve komponente povezane su preko centralnog sistema. Radi povećanja bezbednosti, moguće je ugraditi dodatne elemente, npr. alarm protiv provale u objekat, termostat i sistem za kontrolu ventilacije u objektu.

ROTO PATION S NT je klizno-nagibni okov koji se ugrađuje na klizna krila prozora i balkonskih vrata. Pomoću njega, krilo se lako gura u stranu i postavlja u položaj za provetravanje.

Firma I&B Capital pravi ulazna PVC vrata, balkonska, sobna ili kancelarijska, harmonika vrata.

Ulazna PVC vrata su veoma otporna na sve atmosferske uticaje, ne menjaju oblik ni boju i odličan su izolator. Polivinil-hlorid je stabilan materijal, pa garantuje veću sigurnost doma. Naša PVC ulazna vrata prave se od REHAU profila, okova ROTO NT i dvoslojnog ili troslojnog stakla, u zavisnosti od zahteva kupca. Mogu biti sa dekorativnim panelom ili pola panel, pola staklo.

Ulazna vrata pravimo sa dekorativnim panelima, dvokrilna ili jednokrilna, sa fiksevima sa strane, ili bez njih, u zavisnosti od veličine. Stavljamo aluminijumski prag i petozatvornu bravu. Kupac bira vrstu stakla (ako su vrata sa staklom), visinu prečke, ukrasne lajsne.

Balkonska vrata pravimo sa uskočno-kliznim ili tzv. kombi sistemom. Prave se od klasičnih profila uz pomoć specijalnog okova. Kad je reč o boji balkonskih vrata, pravimo ih u beloj boji, ili u dekor varijanti: zlatni hrast, tamni hrast i mahagoni. Zbog svoje funkcionalnosti i lakoće korišćenja, ovakva vrata se najčešće koriste za zastakljivanje terasa kafića i restorana, a sve više primenu nalaze i u opremanju modernih stanova i kuća.

PVC sobna ili kancelarijska vrata prave se od PVC profila REHAU, ROTO NT okova. Ispuna može biti pun panel ili dvoslojno staklo, sa prečkom u donjem ili gornjem delu. Mogu biti jednokrilna ili dvokrilna, bele su boje, a staklo birate sami iz naše ponude: FLOT, NISKOEMISIONO – LOW, PAMPLEX, KALJENO, CLIMAGUARD STAKLO – ČETIRI GODIŠNJA DOBA, ORNAMENT – GRIZ STAKLO.

Harmonika vrata ugrađuju se tamo gde je potrebno iskoristiti prostor a da se pritom ne izgubi komfor doma. PVC REHAU profili omogućavaju širok spektar boja za ovakva vrata.