PVC Stolarija I&B Capital

Odlična organizacija proizvodnog procesa koji je smešten u Novoj Pazovi, visoko motivisani majstori sa višegodišnjim iskustvom, savremene mašine za proizvodnju PVC i ALU stolarije kao i mašine za staklo renomiraniranih evropskih proizvodjača, čine našu uslugu i proizvod visoko konkurentnim na tržištu.

zeleni-kredit-2

Misija

Naša misija je da klijentima obezbedimo pouzdanu, profesionalnu uslugu, koristeći najkvalitetnija tehnička dostignuća u oblasti PVC i ALU stolarije, kao i najkvalitetnije materijale, kako bi obezbedili uslugu koja će predstavljati trajno, funkcionalno rešenje i odgovarati estetskim potrebama naših klijenata.

S jedne strane nastojimo da dovedemo poslednja tehnička dostignuća u Srbiju, a s druge strane, imamo potpuno razumevenje za postojeće ekonomske prilike na domaćem tržištu. U tom cilju svojim klijentima omogućujemo vrhunsku uslugu i najkvalitetniji proizvod po najpovoljnijim cenama i uz mogućnost dogovora oko odloženog plaćanja.

zeleni-kredit

Trendovi

Kako bi držali korak sa evropskim dostigućima u oblasti pvc i alu stolarije, i to u organizaciji procesa proizvodnje, mašina i materijala koji se koriste, redovni smo posetioci evropskih sajmova u Ninbergu, Minhenu, Berlinu, Istanbulu, Solunu i dr, gde održavamo postojeće i stvaramo nove poslovne veze sa ino parterima.

zeleni-kredi-2t

Optimalna ekonomičnost

Troškovi energije stalno rastu i zbog toga nalažu maksimalnu ekonomičnost. Zbog odlične termoizolacije, investicija u prozorske profile je investicija koja se brzo isplati. Zahvaljujući petokomornoj tehnologiji i mogućnosti zastakljivanja velikih pozicija, korišćenjem stakala sa specijalnom funkcijom (niskoemisiona -LOW) naši prozori sa plastičnim profilima REHAU sistema dostižu vrhunsku vrednost kojom se omogućava značajno smanjivanje troškova energije. Zato su naši prozori vaša inteligentna investicija.