Aluminijumska stolarija ETEM

Sistem ETEM-45

ETEM–ov sistem E-45 je izuzetno pažljivo konstruisan i dizajniran kako bi bez problema ispunio  sve potrebne zahteve, prilikom ugradnje u jednostavne, ali i složene konstrukcije.
Sistem profila E-45 je sa termo pekidom, i omogućava proizvodnju širokog spektra proizvoda (fiksni, jednokrilni, dvokrilni, klizni prozori kao i vrata jednopkrilna, dvokrilna, više krilna…) Korišćenjem dodatnih pratećih profila i uglova moguća je izrada izloga i spoljnih konstrukcija.

Materijal za izradu aluminijumskog profila je Al.Mg.S.0,5.F22.
Profili su površinski zaštićeni anodiranjem-eloksazom ili poliester elektrostatičkim bojenjem.
Osnovne boje su bela (9016), braon (8014), sve ostale boje kao i nekoliko nijansi eloksaze se mogu naručiti.
Pre elektrostatičkog bojenja profii se podvrgavaju specijalnoj obradi, što ih čini otpornim na koroziju.
Kvalitet bojenja potvrđuje sertifikati: Qualicoat.

Razvoj sistema E-45 ostvaren je korišćenjem gotovih elemenata i simulacijom raznih klimatskih uslova, uz upotrebu najnovih tehnoloških rešenja, zaštita je postignuta spajanjem spolje i unutrašnje komore profila.
Poliamidnom trakom, širine 18mm, izrađenoj po Nemačkoj tehnologiji TEHNOFORM. Upravo ova tehnologija nudi optimalan koeficient termo izolacije 2,1 (U<2,8Wm2K)

Korištenjem stakla za zvučnu izolaciju, sistem profila pripada vodećoj grupi 5.
Dobri rezultati ispitivanja otpornosti na vodu i vetar postignuti su sa tri nepropusne gumene zaptivke (EPDM)
Serija E-45 sa termo prekidom i dobrim toplotnim i zvučnim izolacionim karakteristikama, testirana je i sertifikovana u najvećem međunarodnom institutu ROSENHEIM Nemačka.
Kvalitet je garantovan sertifikatom IQNET, ISO 9001.

 

 

ETEM E 1000 – HLADAN ALUMINIJUM

E 1000  je dizajniran da ispuni  sve moderne zahteve, što se tiče konstrukcije, tehnologije i estetike, a pritom je i ekonomski atraktivno rešenje. Opcije za pravolinski i obli dizajn omogućavaju lako kombinovanje sistema sa konceptom enterijera, dostupan u više različitih boja.